Välkommen till Feng Shui på lätt sätt

för harmoni i hem och trädgård

Varmt välkommen till oss!

Vad roligt att du är här. Vi som gör kurserna vill på dela med oss av Feng Shui på ett enkelt sätt och gör det till en naturlig del i din vardag. Hela upplägget är helt unikt i sitt slag där du får ta del av kunskapen via filmer, text, ljudfiler och arbetsmaterial.

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Marias stora intresse sedan tonåren är inredning och Mariannes passion i livet är trädgård. När Feng Shui kom in i våra liv var det som alla bitar föll på plats och många frågor blev besvarade. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Vi är båda är certifierade Feng Shui konsulter vid Nordic Shool of Feng Shui samt fördjupat oss i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown. Det var under de kurserna som vi träffades och lärde känna varandra.

Det som är extra roligt med det här samarbetet är att vi bor i varsin del av Sverige, Marianne på Öland och Maria i Timrå. Det har gjort att vi lärt oss otroligt mycket om internet och vad det kan erbjuda. För oss står det för framtiden och landsbygdens utveckling.

Maria Österborg Certifierad Feng Shui konsult och grundare

Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något på gång. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada i början av 90-talet sadlade hon om och är sedan dess verksam inom småskalig livsmedelshantverk med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Våren 2016 kom idén om att förmedla Feng Shui på lätt sätt genom webbkurser. Efter en intensiv och rolig period lanserades första kursen samma år. Maria är också utbildad inom Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness.

Marianne Jensen Rosé Certifierad Feng Shui konsult och skribent.

Inre välmående och närhet till naturen har alltid känts viktigt. Det har sedan barnsben funnits en sann lycka i att odla och idag är trädgård en stor passion jämte Feng Shui. Marianne har alltid haft en slags finkänslighet för omgivningar, en intuition för vilka miljöer som varit bra för kroppen. När hon hittade Feng Shui besvarades många frågor! Det är den välgörande effekten harmoniska rum i balans ger oss, som lockar i den gamla läran. Marianne driver företaget Rose´s Feng Shui och vid hemmet på Öland byggs en trädgård upp utifrån god Feng Shui. Hon fördjupar sig kontinuerligt i den gamla lärans breda område, trädgård och annat som utvecklar känslan för energierna runtomkring och inom oss. Marianne har också en Phil.mag inom Växtekologi/Naturvård.

Åter igen, varmt välkommen! Vi hoppas att du kommer trivas hos oss och lära dig massor om Feng Shui. Och kom ihåg att vi är bara ett mail bort om du har frågor eller undrar något.
Med värme Maria och Marianne