33dt12tqf6bsdwic4t1g

Feng Shui i Hemmet

en naturlig del av livet

Längtar du efter den där sköna avslappnande känslan i ditt hem? Känner du att det är svårt att hitta en struktur eller kanske rent av saknar motivation och idéer?

Hur du ska göra får du veta i den här kursen. Du får redskap för att hitta strukturen och glädjen till att skapa ett hem som andas harmoni. Här finns också många av de där små knepen som gör stor skillnad för helhetskänslan i ditt hem eller i ett specifikt rum.

KURSEN ÄR EN INSPIRATIONS- OCH IDÈKÄLLA FÖR DIG SOM

  • Vill hitta strukturen och harmonin i ditt hem
  • Känner att det är dags för en positiv förändring
  • Vill se ditt hem på ett nytt och intressant sätt
  • Behöver inspiration och nya idéer
  • Älskar inredning i alla former
  • Ta del av en trendlös kunskap
  • Vill lära dig Feng Shui på lätt sätt

Genom det unika upplägget och innehållet får du på ett enkelt sätt ta del av de gyllene guldkornen och grunderna inom Feng Shui. På ett lättsamt sätt leder din kursledare Maria Österborg dig genom kursen med hjälp av filmer, bilder, text och ljudfiler. Du kan göra den när och var du vill i din dator, mobil eller läsplatta uppkrupen i soffan eller favoritfåtöljen.

Efter kursen har du en stabil grund för att skapa ett härligt hem som är i harmoni med dig. Du vet hur du får ett vilsamt sovrum, ett lättskött kök, vad som är viktigt i badrummet och betydelsen av det, vad du bör tänka på i vardagsrummet och hallen med entré, ja du kommer helt enkelt veta hur du hittar en skön helhetskänsla i ditt hem. Vid funderingar eller frågor finns vi bara ett mail bort.

Väl mött i kursen!
Med värme Maria och Marianne

Nedan hittar du hela kursinnehållet med förhandsvisning av 3 kapitel!


 

Röster om kursen

"Jättebra kurs. Du har lyckats mycket bra med alla avsnitt. Jag blev medryckt och intresserad, super!" Ingela

Kursen känns bra, lätt att komma in i och lätt att förstå!
Märta

Kursen är jättefin! Väldigt bra!
Susanna Nordic School of Feng Shui


Det här var roligt att se och du har gjort ett bra jobb! Du har en så fin ton och tilltal. Det känns att det har gått lätt/det är en självklarhet.
Ella Course it matters

Kursledare


Maria Österborg
Maria Österborg

Mitt allra största intresse sedan tidiga tonåren är inredning i alla former. Lite överallt i mitt hem kan man se att något kreativt är på gång. När Feng Shui kom in i mitt liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där finns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Plötsligt var allt så mycket enklare att förstå vad det är som gör att en plats blir harmonisk. Det är det jag vill dela med mig av till dig genom kurserna - att helt enkelt förmedla Feng Shui på lätt sätt.


 

Så blir du medlem

För att skapa abonnemang och bli medlem följer du anvisningarna och betalar säkert och enkelt med ditt bankkort via Stripe. När det är klart kommer du direkt in i kursportalen och har omedelbar tillgång till samtliga kurser. Nu kan du logga in när och var du vill via din dator, läsplatta eller mobil och har obegränsad tillgång till dem så länge du själv vill.

I din profil hittar du betalningsinformationen under fliken "Hantera prenumerationer" där du också ändrar ditt abonnemang. Även ett bekräftelsemail skickas till din inkorg.

<< Tillbaka till kursutbudet

Denna kurs ingår i medlemskapet när du skapar abonnemang