Zijcrf7urlo0dwvmddtv

Feng Shui - introduktion

Grundkurs - Steg 1

Välkommen till kursen som tar upp några av de
värdefulla grunderna inom Feng Shui

.

Det finns några ord och begrepp som är bra att veta om när man börjar med Feng Shui. Till exempel varför man bör befinna sig i kraftposition så mycket som möjligt. Du får göra bekantskapen med Chi som kanske blir din bästa vän. Även varför Yin och Yang kan göra underverk men som ibland kan vara lite klurigt att förstå. Ba Gua och De fem elementen är två kraftfulla verktyg som används inom Feng Shui. De kan till exempel ge svar på frågor inom de olika livsaspekterna eller varför man trivs jättebra på en plats men undviker en annan.

Efter kursen har du fått en bra grund att stå på när du vill ta nästa steg inom Feng Shui. Du har också fått redskap som kan användas på en gång i det dagliga livet.


Kursledare


Maria Österborg
Maria Österborg

Mitt allra största intresse sedan tidiga tonåren är inredning i alla former. Lite överallt i mitt hem kan man se att något kreativt är på gång. När Feng Shui kom in i mitt liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där finns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Plötsligt var allt så mycket enklare att förstå vad det är som gör att en plats blir harmonisk. Det är det jag vill dela med mig av till dig genom kurserna - att helt enkelt förmedla Feng Shui på lätt sätt.


 

Så blir du medlem

För att skapa abonnemang och bli medlem följer du anvisningarna och betalar säkert och enkelt med ditt bankkort via Stripe. När det är klart kommer du direkt in i kursportalen och har omedelbar tillgång till samtliga kurser. Nu kan du logga in när och var du vill via din dator, läsplatta eller mobil och har obegränsad tillgång till dem så länge du själv vill.

I din profil hittar du betalningsinformationen under fliken "Hantera prenumerationer" där du också ändrar ditt abonnemang. Även ett bekräftelsemail skickas till din inkorg.

<< Tillbaka till kursutbudet

Denna kurs ingår i medlemskapet när du skapar abonnemang