Pkyvhketdmwxffnpmfsz

Nyfiken på Feng Shui i Trädgården

5 tips för god Feng Shui i trädgården

För dig som vill veta mer om Feng Shui i trädgården på ett enkelt och informativt sätt!

I den här kursen får du med dig några riktigt bra tips för din trädgård. Du ser innehållet lite längre ner i läroplanen. Upplägget är som i alla våra kurser och innehåller texter, filmer, bilder och ljudfiler, för variation i inlärningen.

Kursen är kostnadsfri!

Vi tycker det är så roligt med det här sättet att sprida kunskap och om du inte har provat webbkurser förr vill vi ge dig möjligheten till det nu.
På köpet får du med dig några värdefulla och bra Feng Shui tips.

När du registrerar dig och gör den här kursen kommer du att läggas till vår maillista för utskick av nyhetsbrev. Du kan alltid själv enkelt avregistrera dig. Din mailadress kommer att ligga kvar på vår maillista tills vi väljer att inte skicka fler brev eller du själv avregistrerat dig.

Varmt välkommen till kursen
Maria & Marianne


Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Mariannes stora passion i livet är trädgård och Marias intresse sedan tonåren är inredning. När Feng Shui kom in i våra liv var det som att alla bitar föll på plats. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med skapa god Feng Shui. Det är det vill dela med oss av i våra kurser.


Välj nedan