Pkyvhketdmwxffnpmfsz

Nyfiken på Feng Shui i Trädgården

5 tips för god Feng Shui i trädgården

För dig som vill veta mer om Feng Shui i trädgården på ett enkelt och informativt sätt!

I den här kursen får du med dig några riktigt bra tips för din trädgård. Du ser innehållet lite längre ner i läroplanen. Upplägget är som i alla våra kurser och innehåller texter, filmer, bilder och ljudfiler, för variation i inlärningen.

Kursen är kostnadsfri!

Vi tycker det är så roligt med det här sättet att sprida kunskap och om du inte har provat webbkurser förr vill vi ge dig möjligheten till det nu.
På köpet får du med dig några värdefulla och bra Feng Shui tips.

När du registrerar dig och gör den här kursen kommer du att läggas till vår maillista, för utskick av nyhetsbrev. Breven kommer ca 1 per månad och då kommer du även fortsättningsvis få Feng Shui tips tillsammans med aktuell information om vad vi gör och vilka erbjudanden vi har.
Du kan alltid själv enkelt avregistrera dig. Din mailadress kommer att ligga kvar på vår maillista tills vi väljer att inte skicka fler brev eller du själv avregistrerat dig.

Du har tillgång till kursen i 6 Månader.

Varmt välkommen till kursen
Maria & Marianne


Kursledare


Maria och Marianne
Maria och Marianne

Ledorden för oss är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Marias stora intresse sedan tonåren är inredning och Mariannes passion i livet är trädgård. När Feng Shui kom in i våra liv var det som alla bitar föll på plats och många frågor blev besvarade. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med också skapa god Feng Shui. Vi är båda är certifierade Feng Shui konsulter. Mer finns att läsa på vår hemsida Feng Shui på lätt sätt.


Kom igång nu