Hrfdvskqnguxhcxoi72a

Nyfiken på Feng Shui

5 smarta tips för god Feng Shui i hemmet

För dig som vill veta mer om Feng Shui på ett enkelt och informativt sätt!

Upplägget är unikt med texter, filmer, bilder och ljudfiler som ger valmöjlighet i inlärningen. Och samtidigt får du tillfälle att prova på hur roligt och lätt det är att göra webbkurser för att få ny kunskap.

Kursen är kostnadsfri!

Vi tycker det är så roligt med det här sättet att sprida kunskap och om du inte har provat webbkurser förr vill vi ge dig möjligheten till det nu.
På köpet får du med dig några värdefulla och bra Feng Shui tips.

När du registrerar dig och gör den här kursen kommer du att läggas till vår maillista, för utskick av nyhetsbrev. Breven kommer ca 1 per månad och då kommer du även fortsättningsvis få Feng Shui tips tillsammans med aktuell information om vad vi gör och vilka erbjudanden vi har.
Du kan alltid själv enkelt avregistrera dig. Din mailadress kommer att ligga kvar på vår maillista tills vi väljer att inte skicka fler brev eller du själv avregistrerat dig.

Varmt välkommen till kursen
Maria & Marianne
Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Mariannes stora passion i livet är trädgård och Marias intresse sedan tonåren är inredning. När Feng Shui kom in i våra liv var det som att alla bitar föll på plats. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med skapa god Feng Shui. Det är det vill dela med oss av i våra kurser.


Välj nedan