Hrfdvskqnguxhcxoi72a

Nyfiken på Feng Shui

5 smarta tips för god Feng Shui i hemmet

För dig som vill veta mer om Feng Shui på ett enkelt och informativt sätt!

Upplägget är unikt med texter, filmer, bilder och ljudfiler som ger valmöjlighet i inlärningen. Och samtidigt får du tillfälle att prova på hur roligt och lätt det är att göra webbkurser för att få ny kunskap.

Kursen är kostnadsfri!

Vi tycker det är så roligt med det här sättet att sprida kunskap och om du inte har provat webbkurser förr vill vi ge dig möjligheten till det nu.
På köpet får du med dig några värdefulla och bra Feng Shui tips.

Varmt välkommen till kursen
Maria & Marianne
Kursledare


Maria och Marianne
Maria och Marianne

Maria och Marianne är båda certiferade konsulter vid Nordic School of Feng Shui, samt auktoriserade medlemmar av Svenska Feng Shuiförbunet. De har även fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något projekt på gång, litet som stort. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse.

Mer om Marianne
För Marianne har ett inre välmående och närhet till naturen alltid känts viktigt. Det har alltid funnits en slags finkänslighet för omgivningar, en intuition för vilka miljöer som varit bra för kroppen och när hon för många år sedan hittade Feng Shui besvarades flera frågor. Det är den välgörande effekten harmoniska rum i balans ger oss, som lockar i den gamla kunskapen.

Idag driver Marianne ett företag som konsult och vid hemmet på Öland byggs en trädgård upp utifrån god Feng Shui. Hon fördjupar sig kontinuerligt i den gamla lärans breda område, inom trädgård och andra kurser som utvecklar känslan för energierna runtomkring och inom oss.


Kom igång nu