Kurspaket: Feng Shui i Trädgården

Ord. pris 1300 Kr

Feng Shui för in det där lilla extra i trädgårdens design, som får en annan helhet. Vi är övertygade om att du kommer känna en helt ny samhörighet med din trädgård!
Med de två delarna av "Feng Shui i Trädgården", leder vi dig genom grundstenarna i den gamla läran och hjälper dig skapa en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen.

I del 1 förmedlar vi känslan av Chi-energin som tar sig runt i trädgården och hur du får in tänket runt Yin och Yang, de två sidorna av Chi. För dig som har behovet finns också en guide på hur du kommer igång och får en bra plan att utgå ifrån när du formar din trädgård.

I del 2 går vi på djupet av De fem elementen, samt hur du kan använda dig av Ba Guan och dess Livsaspekter. Du får många beskrivande exempel på hur elementen återspeglar sig i din trädgård och på vilket sätt Livsaspekterna kan användas för att samtidigt stärka ditt eget inre välmående.

Kurserna innehåller många exempel och vår intention är att så småningom finns känslan för Feng Shui och dess verktyg mer naturligt hos dig.

Bonusmaterial i båda delar

Läs mer om varje kurs här under, genom att klicka på respektive ruta. Där kan du se hela kursinnehållet och även få en förhandstitt på tre öppna kapitel per kurs.


Kurser som ingår i ditt medlemskapFeng Shui i Trädgården - del 1
Energiflöde och Balans
Marianne och Maria
Feng Shui i Trädgården - del 2
Ba Gua och De fem elementen
Marianne och Maria
 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via Stripe med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil.
Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Vill du använda Swish går det bra, vi lägger då in kursen manuellt. Betala 1150:- till 070-99 25 763 (Maria Österborg) och ange kursnamnet. Gör också en inloggning för att få en profil i vår kursportal via länken http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/och klicka på "Gå med nu". Har du redan en profil behövs ingen ny inloggning. Så snart kursen är betald och vi lagt in kursen i din profil skickar vi dig ett välkomstmail.

Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Mariannes stora passion i livet är trädgård och Marias intresse sedan tonåren är inredning. När Feng Shui kom in i våra liv var det som att alla bitar föll på plats. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med skapa god Feng Shui. Det är det vill dela med oss av i våra kurser.Välj nedanVanliga frågor


När börjar kursen?
Du får automatiskt tillgång till kursen så snart betalning genomförts. Betalar du med Swish lägger vi till kursen i din profil snarast möjligt, dock inom 24 timmar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Kursen är tillgänglig i 12 månader från det datum du köpt den.