Zrnxgt5nqienwya3taje

Kurspaket: Feng Shui i Trädgården

Ord. pris 1770 Kr

Feng Shui för in det där lilla extra i trädgårdens design, som får en annan helhet. Vi är övertygade om att du kommer känna en helt ny samhörighet med din trädgård!
Med de två delarna av "Feng Shui i Trädgården", leder vi dig genom grundstenarna i den gamla läran och hjälper dig skapa en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen.

I del 1 förmedlar vi känslan av Chi-energin som tar sig runt i trädgården och hur du får in tänket runt Yin och Yang, de två sidorna av Chi. För dig som har behovet finns också en guide på hur du kommer igång och får en bra plan att utgå ifrån när du formar din trädgård.

I del 2 går vi på djupet av De fem elementen, samt hur du kan använda dig av Ba Guan och dess Livsaspekter. Du får många beskrivande exempel på hur elementen återspeglar sig i din trädgård och på vilket sätt Livsaspekterna kan användas för att samtidigt stärka ditt eget inre välmående.

Kurserna innehåller många exempel och vår intention är att så småningom finns känslan för Feng Shui och dess verktyg mer naturligt hos dig.

Bonusmaterial i båda delar

Läs mer om varje kurs här under, genom att klicka på respektive ruta. Där kan du se hela kursinnehållet och även få en förhandstitt på tre öppna kapitel per kurs.

Just nu erbjuder vi 25% i rabatt på alla våra trädgårdskurser.
Ange rabattkod: Vintermys i kassa.


Kurser som ingår i köpetFeng Shui i Trädgården - del 2
Ba Gua och De fem elementen
Marianne och Maria
950 kr
Feng Shui i Trädgården - del 1
Energiflöde och Balans
Maria och Marianne
820 kr

Ordinarie pris på kurs/kurser som ingår: 1,770 kr


 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via Stripe med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil.
Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Vill du använda Swish går det bra, vi lägger då in kursen manuellt. Betala 1470:- till 070-99 25 763 (Maria Österborg) och ange kursnamnet. Gör också en inloggning för att få en profil i vår kursportal via länken http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/och klicka på "Gå med nu". Har du redan en profil behövs ingen ny inloggning. Så snart kursen är betald och vi lagt in kursen i din profil skickar vi dig ett välkomstmail.

Kom ihåg att ange rabattkod Vintermys för att få vårt erbjudande som ger dig 25% i rabatt.

Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Marianne och Maria är båda certifierade konsulter vid Nordic School of Feng Shui samt medlemmar i Svenska Feng Shuiförbundet. De har fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Marianne
Inre välmående och närhet till naturen har alltid känts viktigt för Marianne. Det har sedan barnsben funnits en sann lycka i att odla och idag är trädgård en stor passion jämte Feng Shui. Det har alltid funnits en slags finkänslighet för omgivningar, en intuition för vilka miljöer som varit bra för kroppen och när hon för många år sedan hittade Feng Shui besvarades många frågor. Det är den välgörande effekten harmoniska rum i balans ger oss, som lockar i den gamla kunskapen!

Marianne driver företaget Rose´s Feng Shui och vid hemmet på Öland byggs en trädgård upp utifrån god Feng Shui. Hon fördjupar sig kontinuerligt i den gamla lärans breda område, inom trädgård och annat som utvecklar känslan för energierna runtomkring och inom oss. Marianne har också med sig en Magisterexamen inom Växtekologi/Naturvård.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något på gång. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse.


Kom igång nuVanliga frågor


När börjar kursen?
Du får automatiskt tillgång till kursen så snart betalning genomförts. Betalar du med Swish lägger vi till kursen i din profil snarast möjligt, dock inom 24 timmar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Kursen är tillgänglig i 12 månader från det datum du köpt den.