K6fspenryavlvbfwniuf

Kurspaket: De 5 elementen och Ba Gua

Ord.pris 1093:-

Lyft dina Feng Shui kunskaper till en högre nivå och gör dem till en naturlig del i ditt liv.

Genom att använda Ba gua och De nio livsaspekterna tillsammans med De fem elementen kan en stor positiv förändringsprocess starta. Det är två roliga och kraftfulla verktyg inom Feng Shui som ganska snabbt kan ge resultat.

Vid första kontakten är det inte alltid så lätt att förstå alla begrepp eller hur de samverkar, därför är det med stor glädje som vi erbjuder dig det här kurspaketet. Här får du handledning som enkelt guidar dig genom de olika stegen samt hur du kan använda dig av de olika verktygen.

Upplägget med filmer, texter, bilder och ljudfiler ger dig fria valmöjligheter i inlärningen och du har tillgång till dem dygnet runt via din mobil, dator eller läsplatta.

Efter kurserna har du fått en djupare kunskap om hur du kan påverka dig själv, ditt hem, din trädgård eller en enskild plats med hjälp av Feng Shui.

Som en extra bonus ingår också

Se båda kurserna längre ner på sidan där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!

Varmt välkommen! /Maria och Marianne


Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Mariannes stora passion i livet är trädgård och Marias intresse sedan tonåren är inredning. När Feng Shui kom in i våra liv var det som att alla bitar föll på plats. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med skapa god Feng Shui. Det är det vill dela med oss av i våra kurser.


Kurser som ingår i ditt medlemskapDe fem elementen
Grundkurs - Steg 2
Marianne och Maria
Ba Gua och De nio livsaspekterna
Grundkurs - Steg 3
Maria Österborg

Vanliga frågor


När börjar kursen?
Du får automatiskt tillgång till kursen så snart betalning genomförts. Betalar du med Swish lägger vi till kursen i din profil snarast möjligt, dock inom 24 timmar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Kursen är tillgänglig i 12 månader från det datum du köpt den.

Välj nedan