Hgqk3tukr2aayfqw7kqd

Feng Shui i Trädgården - del 1

Energiflöde och Balans

Välkommen till den inledande kursen om Trädgård.
Feng Shui tillför ytterligare en dimension till god trädgårdsdesign och din egen känsla.
Och du får svar på varför du undviker en del av trädgården, men stortrivs i en annan.

Efter kursen har du verktyg och kunskap för Harmoni i din Trädgård. Du kan själv skapa en härlig plats att vara med vänner och familj, eller att njuta av i stillhet.
Steg för steg går vi igenom några av grunderna inom Feng Shui och leder dig från entrén, in i trädgårdens rum.

  • Inledning om vad Feng Shui i trädgården är.
  • Hjälp att planera din egen trädgård.
  • Förståelse för energins rörelse i trädgården och hur du påverkar den.
  • Trädgårdens rum: Att tänka på om design och placering.
  • Trädgårdens grund om jorden och komposten

Ett unikt upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler, ger valmöjlighet i inlärningen. Som en extra bonus ingår

Köp kursen för egen inspiration eller som komplement i yrkesmässigt bruk!
Kursinnehållet hittar du längre ner på sidan, där du också får en förhandsvisning av 3 kapitel!

Spara pengar och köp båda delar av Trädgårdskursen i ett paket! Följ länken till "Kurspaket: Feng Shui i Trädgården" för mer information.


 

Sagt om kursen

Sagt om kursen.

"Äntligen! Hade längtat efter något liknande, kändes kul med något nytt. Jag fick en ny förståelse och mer kunskap om hur chi fungerar och hur man kan utnyttja/använda sig av den kunskapen."
Cecilia - Form och Flora trädgårdsdesign i Viken

"Lätt överskådligt, lugn layout. Även om jag läst lite innan, blir det ngt helt annat att höra er som verkligen kan detta, berätta och förklara. Såå inspirerande och samtidigt avkopplande.
E-boken är mkt bra service! Toppen att kunna gå tillbaka när en tanke dyker upp, utan att behöva starta datorn".
Annica - Grön balans trädgårdsdesign

”För mig är det nytt att se på min trädgård utifrån yin och yang. Vilket är en spännande upplevelse. Mycket välgjord, intressant och lärorik”.
Maud – Basilica blogg

 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via Stripe med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil.
Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Vill du använda Swish går det bra, vi lägger då in kursen manuellt. Betala 650:- till 070-99 25 763 (Maria Österborg) och ange kursnamnet. Gör också en inloggning för att få en profil i vår kursportal via länken http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/och klicka på "Gå med nu". Har du redan en profil behövs ingen ny inloggning. Så snart kursen är betald och vi lagt in kursen i din profil skickar vi dig ett välkomstmail.

Kursledare


Maria och Marianne
Maria och Marianne

Ledorden för oss är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Marias stora intresse sedan tonåren är inredning och Mariannes passion i livet är trädgård. När Feng Shui kom in i våra liv var det som alla bitar föll på plats och många frågor blev besvarade. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med också skapa god Feng Shui. Vi är båda är certifierade Feng Shui konsulter. Mer finns att läsa på vår hemsida Feng Shui på lätt sätt.


Varmt välkommen till den inledande kursen om Trädgården!

Maria och Marianne
Feng Shui på lätt sätt

Kom igång nu