Wxo9w8lbq9qafpcuprnv

Feng Shui i Hemmet

Grundkurs - Steg 1

  Anmäl dig till kursen

Längtar du efter den där sköna avslappnande känslan i ditt hem? Känner du att det är svårt att hitta en struktur eller kanske rent av saknar motivation och idéer?

Hur du ska göra får du veta i den här kursen. Du får redskap för att hitta strukturen och glädjen till att skapa ett hem som andas harmoni. Här finns också många av de där små knepen som gör stor skillnad för helhetskänslan i ditt hem eller i ett specifikt rum.

KURSEN ÄR EN INSPIRATIONS- OCH IDÈKÄLLA FÖR DIG SOM

  • Vill hitta strukturen och harmonin i ditt hem
  • Känner att det är dags för en positiv förändring
  • Vill se ditt hem på ett nytt och intressant sätt
  • Behöver inspiration och nya idéer
  • Älskar inredning i alla former
  • Ta del av en trendlös kunskap
  • Vill lära dig Feng Shui på lätt sätt

Genom det unika upplägget och innehållet får du på ett enkelt sätt ta del av de gyllene guldkornen och grunderna inom Feng Shui. På ett lättsamt sätt leder din kursledare Maria Österborg dig genom kursen med hjälp av filmer, bilder, text och ljudfiler. Du kan göra den när och var du vill i din dator, mobil eller läsplatta uppkrupen i soffan eller favoritfåtöljen.

Efter kursen har du en stabil grund för att skapa ett härligt hem som är i harmoni med dig. Du vet hur du får ett vilsamt sovrum, ett lättskött kök, vad som är viktigt i badrummet och betydelsen av det, vad du bör tänka på i vardagsrummet och hallen med entré, ja du kommer helt enkelt veta hur du hittar en skön helhetskänsla i ditt hem. Som extra bonus ingår också en nedladdningsbar e-bok samt att du har oss nära till hands via mail om det dyker upp funderingar eller frågor.

Väl mött i kursen!
Med värme Maria och Marianne
Feng Shui på lätt sätt


Nedan hittar du hela kursinnehållet med förhandsvisning av 3 kapitel!


 

Röster om kursen

"Jättebra kurs. Du har lyckats mycket bra med alla avsnitt. Jag blev medryckt och intresserad, super!" Ingela

Kursen känns bra, lätt att komma in i och lätt att förstå!
Märta

Kursen är jättefin! Väldigt bra!
Susanna Nordic School of Feng Shui


Det här var roligt att se och du har gjort ett bra jobb! Du har en så fin ton och tilltal. Det känns att det har gått lätt/det är en självklarhet.
Ella Course it matters

Kursledare


Maria Österborg
Maria Österborg

Maria är certi fierd Feng Shui konsult vid Nordic School of Feng Shui. Hon har även fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något gång.. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse. 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt med ditt bankkort via Stripe. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill i din dator, läsplatta eller mobil via http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com. Ange din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp om du inte väljer att spara inloggningen i din enhet.

Kom igång nu