Gqgcvnictwmfcagq3hqp

Feng Shui i Trädgården - del 2

Ba Gua och De fem elementen

Det är nu vi knyter ihop allting för en Trädgård där varje del är i Harmoni.

Varmt välkommen till vår andra kurs där vi i flera steg hjälper dig fram till en egen härlig Feng Shui Trädgård.

Med De fem elementen och de nio Livsaspekterna i Ba Gua får du med dig de sista pusselbitarna för att själv få ihop helheten. Du får verktygen som kompletterar dem vi gick igenom i ”Feng Shui i Trädgården – del 1”.

Efter kursen har du fått Feng Shui kunskaper som gör att du själv kan forma din trädgård till en ljuvlig plats för välbehag i samklang med dig själv. Med hjälp av Ba Gua och de nio livsaspekterna leder vi dig igenom trädgårdsrummen och du kan samtidigt se det som en resa igenom ditt inre. Trädgården blir som en förlängning av dig själv.

  • Med de fem elementens olika cykler får du en guide som hjälper dig hitta balansen i varje trädgårdsrum.
  • Ingående om Feng Shuins fem element – hur och var du hittar dem i trädgården
  • De fem elementen i årstiderna och väderstrecken
  • Ingående om varje livsaspekt i Ba Gua och hur du med hjälp av dem knyter an till din trädgård.

Vårt upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler ger dig valmöjlighet i inlärningen. Och du har tillgång till kursen dygnet runt via mobilen, surfplattan eller datorn.

Som en extra bonus ingår också

Köp kursen för egen inspiration eller som komplement i yrkesmässigt bruk! Se hela kursinnehållet längre ner på sidan, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!

Har du inte gjort Feng Shui i Trädgården - del 1" har vi ett bra erbjudande på vårt kurspaket där båda delar ingår. Till Kurspaket: Feng Shui i Trädgården


 

Sagt om kursen

”Efter del 2 känner jag mig än mer ivrig att tänka Feng Shui i trädgården.
Både hos kund och mig själv. Tack för en riktigt bra kurs!”
Annica Schmidt: Grön balans trädgårdsdesign

Läroplan


  Inledning
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig
  Introduktion till de fem elementen
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig
  Elementen i tid och rum
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig
  Bonusmaterial
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig
  Stort tack och på återseende
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig
  E-Bok
Tillgänglig i dagar
dagar när du registerat dig

 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via Stripe med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil.

Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Vill du använda Swish går det bra, vi lägger då in kursen manuellt. Betala 650:- till 070-99 25 763 (Maria Österborg) och ange kursnamnet. Gör också en inloggning för att få en profil i vår kursportal via länken http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/och klicka på "Gå med nu". Har du redan en profil behövs ingen ny inloggning. Så snart kursen är betald och vi lagt in kursen i din profil skickar vi dig ett välkomstmail.

Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Marianne och Maria är båda certifierade konsulter vid Nordic School of Feng Shui samt medlemmar i Svenska Feng Shuiförbundet. De har fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Marianne
Inre välmående och närhet till naturen har alltid känts viktigt. Det har sedan barnsben funnits en sann lycka i att odla och idag är trädgård en stor passion jämte Feng Shui. Marianne har alltid haft en slags finkänslighet för omgivningar, en intuition för vilka miljöer som varit bra för kroppen. När hon hittade Feng Shui besvarades många frågor! Det är den välgörande effekten harmoniska rum i balans ger oss, som lockar i den gamla läran.
Marianne driver företaget Rose´s Feng Shui och vid hemmet på Öland byggs en trädgård upp utifrån god Feng Shui. Hon fördjupar sig kontinuerligt i den gamla lärans breda område, trädgård och annat som utvecklar känslan för energierna runtomkring och inom oss. Marianne har också en Phil.mag inom Växtekologi/Naturvård.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något på gång. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse.


Varmt välkommen till den andra delen av kursen om Feng Shui i Trädgården.

Marianne och Maria
Feng Shui på lätt sätt

Kom igång nuVanliga frågor


När börjar kursen?
Du får automatiskt tillgång till kursen så snart betalning genomförts. Betalar du med Swish lägger vi till kursen i din profil snarast möjligt, dock inom 24 timmar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Kursen är tillgänglig i 12 månader från det datum du köpt den.