Avf8jqeqpe37lhlmfjql

Ba Gua och De nio livsaspekterna

Grundkurs - Steg 3

Välkommen till kursen om Ba Gua och de nio Livsaspekterna!

Vill du starta en positiv förändring i ditt liv?
Det kan du göra med hjälp av Ba Guan och dess koppling till de 9 livsaspekterna samt de fem elementen.
En Ba Gua kan liknas vid en karta som läggs över bostäder, trädgårdar eller bara ett enskilt rum. Ja den kan i stort sett användas överallt! Det här är ett kraftfullt verktyg inom Feng Shui som är otroligt spännande och roligt att jobba med!

Efter kursen har du större kunskap om vilka delar av hemmet eller trädgården du kanske bör lägga ner lite extra omtanke på.
Du får svar på hur du förstärker vissa livsaspekter för att skapa en förändring i ditt liv.
Innan du lägger en Ba Gua kan det vara bra att fundera över hur du ser på varje livsaspekt. Vad som är bra, vad du skulle vilja ändra på och vad som är värdefullt för dig.

De nio livsaspekterna är:

  1. Livsväg/ Karriär
  2. Kärlek/ Relationer
  3. Hälsa/ Familj
  4. Rikedom
  5. Frid & Balans
  6. Stöd i livet/ Resor
  7. Kreativitet/ Barn
  8. Kunskap/ Självkännedom
  9. Framgång

Maria går steg för steg igenom hur du ritar upp en Ba Gua på ditt eget hem och hur du sedan kopplar ihop den med livsaspekterna och de fem elementen.

Kursen har samma unika upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler som övriga kurser.
Dessutom ingår mailsupport kontakt@fengshuipalattsatt.com och en uppskattad E-bok med kursens innehåll.

Köp kursen och ta ännu ett steg mot en förändring som får dig att växa!

Se hela kursinnehållet här under, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!


 

Sagt om kursen

"Du är så bra på detta, härlig känsla i dina ord, behaglig att lyssna till. Din röst sprider lugn och glädje, passar verkligen i detta ämne. Mycket bra upplägg du har gjort, lätt att ta åt sig och skapar verkligen intresse."
Maj-Lene

Kursledare


Maria Österborg
Maria Österborg

Maria är certi fierd Feng Shui konsult vid Nordic School of Feng Shui. Hon har även fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något gång.. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse. 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via PayPal med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil. Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Väl mött i kursen om Ba Guans spännande egenskaper!

Maria och Marianne
Feng Shui på lätt sätt

Vill du ha hela kurspaketet med alla tre grundkurserna klicka här

Kom igång nu