Kydqtmuqtugokizwf2zo

De fem elementen

Grundkurs - Steg 2

Varmt välkommen till kursen som tar dig med på en upptäcksfärd i De fem elementens spännande värld!

Det här är ett otroligt fascinerade och roligt verktyg att jobba med som oftast ger snabba resultat med små medel. Det kan räcka att byta färg på inredningsdetaljer som t.ex. gardiner, dukar eller kuddar för att ändra den där känslan som tidigare kändes ”fel” i ett rum.
Enligt Feng Shui består universums materia och byggstenar av vatten, trä, eld, jord och metall, när de samverkar med varandra i en närande cykel uppstår harmoni. Efter kursen har du fått känslan och förståelsen för de olika egenskaperna hos De fem elementen.

Du kommer t. ex. att veta:
  • När elementen är i balans
  • Vilka färger, former och material som hör ihop med de olika elementen
  • Hur du vid behov stärker eller försvagar ett element
  • Att du har en bra grund att utgå ifrån när du vill göra en Ba Gua med de nio livsaspekterna. En Ba Gua är en karta som läggs över ett rum, ett hem eller en trädgård mm och varje livsapekt är kopplat till ett element. Hur det hela går till tas upp i steg 3.

Kursen innehåller en härlig blandning av teori och praktik och samma unika upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler som övriga kurser.

De fem elementen och hur man kan jobba med dem är något som vi själv tycker är jättespännande och är ivriga att få dela med oss av kunskapen!

Se hela kursinnehållet här under, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!


Kursledare


Marianne och Maria
Marianne och Maria

Ledorden för oss båda är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Mariannes stora passion i livet är trädgård och Marias intresse sedan tonåren är inredning. När Feng Shui kom in i våra liv var det som att alla bitar föll på plats. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med skapa god Feng Shui. Det är det vill dela med oss av i våra kurser.


 

Så blir du medlem

För att skapa abonnemang och bli medlem följer du anvisningarna och betalar säkert och enkelt med ditt bankkort via Stripe. När det är klart kommer du direkt in i kursportalen och har omedelbar tillgång till samtliga kurser. Nu kan du logga in när och var du vill via din dator, läsplatta eller mobil och har obegränsad tillgång till dem så länge du själv vill.

I din profil hittar du betalningsinformationen under fliken "Hantera prenumerationer" där du också ändrar ditt abonnemang. Även ett bekräftelsemail skickas till din inkorg.

<< Tillbaka till kursutbudet

Denna kurs ingår i medlemskapet när du skapar abonnemang