Kydqtmuqtugokizwf2zo

De fem elementen

Grundkurs - Steg 2

Varmt välkommen till kursen om de fem elementen!

Universums materia och byggstenar består enligt Feng Shui av De fem elementen: vatten, trä, eld, jord och metall. När du får förståelse för dem kan du snabbare skapa balans i tillvaron, för det är när elementen samverkar med varandra i en närande cykel, som harmoni uppstår.

Det är ett otroligt fascinerade verktyg att jobba med och ger ofta snabba resultat med små medel, som att t.ex. byta gardiner.

Efter kursen har du en bättre kunskap och känsla för egenskaperna hos de olika elementen. Du får med säkerhet till en hemtrevlig känsla i dina rum.

Du kommer t. ex. att veta:
  • När elementen är i balans
  • Vilka färger, former och material som hör ihop med de olika elementen
  • Hur du vid behov stärker eller försvagar ett element
  • Att du har en bra grund att utgå ifrån när du vill göra en Ba Gua med de nio livsaspekterna. En Ba Gua är en karta som läggs över ett rum, ett hem eller en trädgård mm och varje livsapekt är kopplat till ett element. Hur det hela går till tas upp i steg 3.

Dessutom ingår:

  • E-bok!
  • mailsupport: kontakt@fengshuipalattsatt.com

Kursen har en härlig blandning av teori och praktik och samma unika upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler som övriga kurser.
Den är gjord av Maria Österborg och har korrekturlästs av Marianne J Rose. Vi tycker det här är jättespännande och är ivriga att få dela med oss av kunskapen!

Köp kursen och ta nästa steg mot en förändring som får dig att växa!

Se hela kursinnehållet här under, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!


Kursledare


Maria och Marianne
Maria och Marianne

Ledorden för oss är inspiration, kunskap, glädje och omtanke. Marias stora intresse sedan tonåren är inredning och Mariannes passion i livet är trädgård. När Feng Shui kom in i våra liv var det som alla bitar föll på plats och många frågor blev besvarade. Här finns ett tänk och en struktur som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Oftast är det ganska enkla medel som behövs för att få den ”rätta” känslan på en plats och där med också skapa god Feng Shui. Vi är båda är certifierade Feng Shui konsulter. Mer finns att läsa på vår hemsida Feng Shui på lätt sätt.


Välkommen till Feng Shui på lätt sätt

för harmoni i hem och trädgårdEnroll now

Varmt välkommen till de fem elementens spännande värld!

Maria och Marianne
Feng Shui på lätt sätt

Vill du ha hela kurspaketet med alla tre grundkurserna klicka här

Kom igång nu