Kydqtmuqtugokizwf2zo

De fem elementen

PÅ LÄTT SÄTT

Varmt välkommen till kursen om de fem elementen!

Universums materia och byggstenar består enligt Feng Shui av De fem elementen: vatten, trä, eld, jord och metall. När du får förståelse för dem kan du snabbare skapa balans i tillvaron, för det är när elementen samverkar med varandra i en närande cykel, som harmoni uppstår.

Det är ett otroligt fascinerade verktyg att jobba med och ger ofta snabba resultat med små medel, som att t.ex. byta gardiner.

Efter kursen har du en bättre kunskap och känsla för egenskaperna hos de olika elementen. Du får med säkerhet till en hemtrevlig känsla i dina rum.

Du kommer t. ex. att veta:
  • När elementen är i balans
  • Vilka färger, former och material som hör ihop med de olika elementen
  • Hur du vid behov stärker eller försvagar ett element
  • Att du har en bra grund att utgå ifrån när du vill göra en Ba Gua med de nio livsaspekterna. En Ba Gua är en karta som läggs över ett rum, ett hem eller en trädgård mm och varje livsapekt är kopplat till ett element. Hur det hela går till tas upp i steg 3.

Dessutom ingår:

  • E-bok!
  • mailsupport: kontakt@fengshuipalattsatt.com

Kursen har en härlig blandning av teori och praktik och samma unika upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler som övriga kurser.
Den är gjord av Maria Österborg och har korrekturlästs av Marianne J Rose. Vi tycker det här är jättespännande och är ivriga att få dela med oss av kunskapen!

Köp kursen och ta nästa steg mot en förändring som får dig att växa!

Se hela kursinnehållet här under, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!


Kursledare


Maria och Marianne
Maria och Marianne

Maria och Marianne är båda certiferade konsulter vid Nordic School of Feng Shui samt medlemmar i Svenska Feng Shuiförbunet. De har även fördjupat sig i ämnet hos den internationellt kände engelsmannen Simon Brown.

Mer om Maria
Det Maria älskar och som också varit hennes största intresse sedan tidiga tonår är inredning i alla former, hon är en kreativ person och har alltid något på gång. I grunden är Maria frisör men efter en whiplashskada är hon numera verksam inom småskalig livsmedelsförädling med tillhörande present- och webbshop. När Feng Shui kom in i hennes liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där fanns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i.

För att få en bra grund att möta blivande kunder vid konsultationer läste hon till hälsocoach 2009-10. I utbildningen ingick Kommunikologi (kommunikation och förändring) och Mindfulness. Ett år senare blev hon certifierad Feng Shui konsult och en mångårig dröm gick i uppfyllelse.

Mer om Marianne
För Marianne har ett inre välmående och närhet till naturen alltid känts viktigt. Det har alltid funnits en slags finkänslighet för omgivningar, en intuition för vilka miljöer som varit bra för kroppen och när hon för många år sedan hittade Feng Shui besvarades flera frågor. Det är den välgörande effekten harmoniska rum i balans ger oss, som lockar i den gamla kunskapen.

Idag driver Marianne ett företag som konsult och vid hemmet på Öland byggs en trädgård upp utifrån god Feng Shui. Hon fördjupar sig kontinuerligt i den gamla lärans breda område, inom trädgård och andra kurser som utvecklar känslan för energierna runtomkring och inom oss.


 

Så köper du kursen

För att köpa kursen följer du anvisningar och betalar säkert och enkelt via PayPal med ditt bankkort. När kursen är betald får du omedelbart tillgång till den. Sedan kan du logga in när du vill via din dator, läsplatta eller mobil. Du loggar in på http://feng-shui-pa-latt-satt.teachable.com/ med din mailadress och ditt eget unika lösenord som du registrerar vid ditt första köp.

Varmt välkommen till de fem elementens spännande värld!

Maria och Marianne
Feng Shui på lätt sätt

Vill du ha hela kurspaketet med alla tre grundkurserna klicka här

Kom igång nu