Avf8jqeqpe37lhlmfjql

Ba Gua och De nio livsaspekterna

Grundkurs - Steg 3

Välkommen till kursen om Ba Gua och de nio Livsaspekterna!

Vill du starta en positiv förändring i ditt liv?
Det kan du göra med hjälp av Ba Guan och dess koppling till de 9 livsaspekterna samt de fem elementen. En Ba Gua kan liknas vid en karta som läggs över bostäder, trädgårdar eller bara ett enskilt rum. Ja den kan i stort sett användas överallt! Det här är ett kraftfullt verktyg inom Feng Shui som är otroligt spännande och roligt att jobba med!

Efter kursen har du större kunskap om vilka delar av hemmet eller trädgården du kanske bör lägga ner lite extra omtanke på.
Du får svar på hur du förstärker vissa livsaspekter för att skapa en förändring i ditt liv.
Innan du lägger en Ba Gua kan det vara bra att fundera över hur du ser på varje livsaspekt. Vad som är bra, vad du skulle vilja ändra på och vad som är värdefullt för dig.

De nio livsaspekterna är:

  1. Livsväg/ Karriär
  2. Kärlek/ Relationer
  3. Hälsa/ Familj
  4. Rikedom
  5. Frid & Balans
  6. Stöd i livet/ Resor
  7. Kreativitet/ Barn
  8. Kunskap/ Självkännedom
  9. Framgång

Maria går steg för steg igenom hur du ritar upp en Ba Gua på ditt eget hem och hur du sedan kopplar ihop den med livsaspekterna och de fem elementen.

Kursen har samma unika upplägg med filmer, texter, bilder och ljudfiler som övriga kurser.
Dessutom ingår mailsupport [email protected]

Det här är kursen som tar ännu ett steg till en positiv förändringsprocess.

Se hela kursinnehållet här under, där du också hittar förhandsvisning av 3 kapitel!


 

Sagt om kursen

"Du är så bra på detta, härlig känsla i dina ord, behaglig att lyssna till. Din röst sprider lugn och glädje, passar verkligen i detta ämne. Mycket bra upplägg du har gjort, lätt att ta åt sig och skapar verkligen intresse." /Maj-Lene

Kursledare


Maria Österborg
Maria Österborg

Mitt allra största intresse sedan tidiga tonåren är inredning i alla former. Lite överallt i mitt hem kan man se att något kreativt är på gång. När Feng Shui kom in i mitt liv för snart 20 år sedan var det som att alla bitar föll på plats, där finns strukturen, ett tänk som värnar om alla och den miljön vi vistas i. Plötsligt var allt så mycket enklare att förstå vad det är som gör att en plats blir harmonisk. Det är det jag vill dela med mig av till dig genom kurserna - att helt enkelt förmedla Feng Shui på lätt sätt.


 

Så blir du medlem

För att skapa abonnemang och bli medlem följer du anvisningarna och betalar säkert och enkelt med ditt bankkort via Stripe. När det är klart kommer du direkt in i kursportalen och har omedelbar tillgång till samtliga kurser. Nu kan du logga in när och var du vill via din dator, läsplatta eller mobil och har obegränsad tillgång till dem så länge du själv vill.

I din profil hittar du betalningsinformationen under fliken "Hantera prenumerationer" där du också ändrar ditt abonnemang. Även ett bekräftelsemail skickas till din inkorg.

<< Tillbaka till kursutbudet

Denna kurs ingår i medlemskapet när du skapar abonnemang